Limburg Wide Web Award Nominatie
Transmil behaalde in 1998 een nominatie voor de Limburg Wide Web Award voor de website van de Pools-Nederlandse Kulturele Vereniging.

Webdesign.


Met de komst van Internet neemt de communicatie tussen mensen in verschillende werelddelen in sneltreinvaart toe.
Afstanden doen er niets meer toe. Markten globaliseren en het belang van TAAL wordt steeds groter.
Informatie via Internet kan de export bevorderen. Via een web-page kunnen de klanten in het buitenland waardevolle informatie op eenvoudige wijze opvragen.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om via Internet handel te voeren.

Ontwikkeling en onderhoud websites.
Transmil ontwikkelt en onderhoudt websites. De sites kunnen geheel op maat, volledig naar uw wensen worden ingericht. Doelmatige overdracht van informatie met ondersteunende graphics is daarbij het credo.
Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die HTML 4.0 en JavaScript biedt.

Het toepassen van e-mailadressen, formulieren en "event-handlers" vergroot de interactiviteit. Transmil ondersteunt u eveneens in het aanmelden van uw site bij diverse zoekmachines zodat de bekendheid in de doelgroep wordt vergroot.

Om de kosten binnen een redelijk budget te houden maakt Transmil ook gebruik van diverse standaard lay-outs.

Meertalig webdesign.
Markten globaliseren en grenzen vervagen. Internet bevordert dit nog verder. Afstanden doen er steeds minder toe. Met de hulp van een netwerk van vertalers kan Transmil u een ge´ntegreerd pakket aanbieden van een meertalige site.
De ontwikkeling van uw Internetsite wordt ge´ntegreerd met de vertaling van de gebruikte teksten in de door u gewenste taal. Dat bespaart kosten en de kwaliteit is in handen van ÚÚn opdrachtnemer.
In onze "Webgallery" vindt u enkele voorbeelden van de door ons vervaardigde sites.
Wilt u meer weten over webdesign?
Klik op de knop "contact" links in de index!