Voorbeelden Web-design

Transmil heeft diverse projecten uitgevoerd. Het credo daarbij was: het doelmatig overbrengen van informatie. Geen overdaad aan plaatjes, animaties. Maar wel ondersteunende graphics om een aantrekkelijke site te creŽren.
Daarnaast een heldere structuur zodat de bezoeker snel zijn/haar weg kan zoeken.

Door op de plaatjes te klikken kunt u de betrokken sites bezoeken.


Pools-Nederlandse Kulturele Vereniging, regio Noord-Limburg

Limburg Wide Web Award Nominatie

Voor de Pools-Nederlandse Kulturele Vereniging maakte Transmil een site, die in 1998 werd genomineerd voor de Limburg Wide Web Award. Hiermee behoort deze website tot de tien beste sites in Limburg, in de categorie non-profit. De site biedt informatie over de activiteiten van deze vereniging. Een heldere index en ondersteunende plaatjes. De body van de tekst is eigentijds uitgelijnd naar de rechter zijde waardoor een speels effect ontstaat.


Vertalers.net, netwerk van vertalers, tolken en vertaalbureaus

Vertalers.net is onlangs gestart als initiatief van Transmil. Een verzamelsite voor vertalers, tolken en vertaalbureaus. Het is meer dan een site. Vertalers.net is een netwerk van vakgenoten gebruikmakend van de mogelijkheden die Internet biedt. De site zelf maakt het op eenvoudige wijze mogelijk vertalers, tolken en vertaalbureau's te vinden. Er zijn drie categorieŽn: zelfstandige vertalers en tolken, vertaalbureau's en landelijk opererende vertaalbureaus.
De site wordt ondersteund met een mailinglist voor de deelnemers van het netwerk.


Glenn Corneille, jazzpianist

Glenn Corneille, componist en pianist. Zijn site bevat informatie over concerten, CD's, nieuwtjes. Ondersteunde graphics en style-sheets verfraaien de lay-out.
Via een index komen de bezoekers snel in de paragrafen met de gewenste informatie zoals de concertagenda. Op aparte pagina's is fotomateriaal te vinden.


The Autism Link Page

The Autism Link Page is een Engelstalige pagina vol met links naar sites met informatie over autisme. Een heldere indeling met categorieŽn als "Institutions", "Associations", "Education" en "Private Homepages".
De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe links, die met behulp van een formulier kunnen worden aangemeld. Elke link bevat een korte beschrijving van de gelinkte site.
Daarnaast is er een "guestbook" waar bezoekers hun reactie kunnen geven.

De site wordt door gemiddeld 200 bezoekers per week bezocht, uit meer dan 60 landen.


Wilt u meer weten over onze sites?
Klik op de knop "contact" links in de index!